TAXIS GIRONA 24 HORES

¿Qui som?

socitaxi

Som una flota de taxis a girona que posa a disposició del client un servei eficaç, ràpid, econòmic i amb més de 20 taxistes que compleixen amb la formació, serietat i responsabilitat que vostè necessita.

El nostre servei de taxis a girona s’expandeix per tota la comarca i disposem de les tarifes més ajustades del sector.

Un grup de taxis que treballa únicament per la satisfacció dels nostres clients. Tenim taxis de 4-6-7 i 8 places a Girona, a més de taxis adaptats per a persones amb minusvalia (cadires de rodes i persones amb mobilitat reduïda).

Els nostres conductors ofereixen un tracte amable, professional i personalitzat.

El nostre servei d’atenció al client rep trucades que són ateses des de la nostra central ubicada a Girona, la qual li atendrà instantàniament i li oferirà la informació necessària per a la seva comoditat, així com també el nostre servei de taxi girona.

¿Perquè demanar Taxis Girona?

Amb més de 400 servei diaris de taxis a Girona, els nostres clients ens avalen.

Sabem la importància d’arribar amb puntualitat al seu lloc de treball, oci, mútues, rehabilitació o trasllats a l’aeroport. La ciutat de Girona ens coneix i reconeix la nostra bona tasca.

Tant si és vostè un particular que necessita del nostre servei de taxi a Girona, com si és una empresa privada, li oferim pressupostos a mida i preus assequibles estipulats així per l’associació de taxistes en compliment amb la llei de taxis de girona.

¿Com demanar un taxi a girona?

Per demanar un servei de taxi girona tan sols s’ha de posar en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon d’atenció al client, el qual l’atendrà i li proporcionarà un taxista en qüestió de minuts.

Els nostres taxistes treballen 24 hores els 365 dies de l’any. Vostè només ha de demanar un taxi a Girona i amb menys de 10 minuts un dels nostres professionals li recollirà allà on vostè ho necessiti.

Si necessita un pressupost o consultar el preu dels taxis Girona, feu clic a l’enllaç: demanar pressupost i li respondrem en un termini d’1 hora.

Clients abonats a taxi girona

Li oferim la possibilitat de ser un client VIP. Si vostè és un client abonat, obtindrà accés a les nostres promocions i descomptes. Recordeu que la nostra gestió i facturació de pagaments és completament centralitzada i amb pagaments diferits.

Acceptem pagaments amb targeta i efectiu, però si vostè és un client abonat, podrà fer el pagament setmanal i / o mensualment segons el que estipula el nostre servei.

taxis a Girona

4 comentarios sobre “TAXIS GIRONA 24 HORES

 1. Josep pujol

  Gracias por vuestro especial servicio de taxis en girona, me siento muy agusto con vosotros y sobretodo con vuestros xofers, profesionalidad, calidad y precios increíbles. Todo mi apoyo a este gran proyecto

  1. admin

   Hola! un placer recibir feedbacks de nuestro servicio de taxis! Gracias Josep, y nos alegramos de que Socitaxi Girona cumpla con tus expectativas! un cordial saludo!

 2. Lluisa llac

  Gran servei de taxis a Girona, molta puntualitat i serietat.

  1. admin

   Moltes Gracies! Aquests comentaris ens ajuden a millorar! 😉

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.